Triomphe

Although I’m not a huge fan of the Yonge and Sheppard corridor (a little too congested for me), I’m a huge fan of this condo.

It was a challenge to furnish with it’s strange layout. The clients had decided to use part of the living area as dining, which made a lot of sense with it’s bay(ish) windows, but that left the dining area empty and us wondering what to do with it.

We had a custom bookcase built and created a sitting area.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements
This entry was posted in Before and Afters. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s